Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites www.bets.zone Read the reviews and compare sites to quickly discover the perfect account for you.
Home / SPORT / Ostali Sportovi / VLADAR PLANETE NEZADOVOLJAN: Bolt osvojio zlato na 200 metara ali je na kraju napravio skandal
loading...

VLADAR PLANETE NEZADOVOLJAN: Bolt osvojio zlato na 200 metara ali je na kraju napravio skandal

Atletičar sa Jamajke Jusein Bolt osvojio je treće uzastopno olimpijsko zlato na 200 metara, pošto je u Rio de Žaneiru tu deonicu pretrčao za 19,78 sekundi.

Kanadjanin Andre de Gras osvojio je srebrnu medalju rezultatom 20,02 sekunde, dok je bronza pripala Francuzu Kristofu Lemetru s vremenom 20,12.

Bolt je na Igrama u Riju osvojio zlato na 100 metara, a imaće priliku da osvoji još jedno najsjajnije odličje pošto je deo štafete Jamajke 4×100 metara.

Jamajčanin je osvojio svoje osmo olimpijsko zlato i uspeo da spoji trijumfe na 100 i 200 metara na trećim uzastopnim Olimpijskim igrama.

On za trku na 200 metara kaže da mu je omiljena disciplina, najavljivao je i želeo da obori svetski rekord (19,19 sekundi), ali nije uspeo u tome.

Bolt je po završetku trke delovao ljutito, napravio je grimasu, umesto uobičajenog osmeha i na kraju strgao startni broj sa opreme i bacio ga.

Medjutim, kako se sa tribina začulo skandiranje njegovog imena, on je novi trijumf proslavio sa zastavom Jamajke u rukama, zatim je pao na kolena i poljubio stazu, pre nego što je zauzeo svoju legendarnu pozu.

Bolt: Srećan sam zbog pobede, ali želeo sam bolje vreme

Atletičar sa Jamajke Jusein Bolt rekao je danas da je uvek srećan zbog pobede, ali da je želeo bolje vreme u finalu trke na 200 metara.

“Uvek sam srećan zbog pobede, ali želeo sam brže vreme. Osećao sam se dobro, ali kada sam izašao iz krivine moje telo nije reagovalo. Pretpostavljam da godine uzimaju danak”, rekao je Bolt.

About goran

Check Also

NOVAK ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO SVET! Razlaz sa Vajdom i kompletnim stručnim štabom!

Po završetku Mastersa u Monte Karlu Novak Đoković je doneo tešku odluku – raskinuo je ...