Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites www.bets.zone Read the reviews and compare sites to quickly discover the perfect account for you.
Home / Šokantno / TUGA U MOSTARU: Ćerka jedinica, magistar ekonomije ubila se zbog bede
loading...

TUGA U MOSTARU: Ćerka jedinica, magistar ekonomije ubila se zbog bede

Stavila je sebi kesu na glavu!

Stravičan slučaj samoubistva dogodio se jučer usred Mostara.

Nesretna Silvija Merdžo (30), nezaposleni magistar ekonomije, pronađena mrtva u svojoj sobi u stanu. Ona se  ugušila plastičnom kesom koju je tokom noći navukla na glavu i lepljivom trakom pričvrstila oko vrata. Jezivi prizor zatekla je njena majka Senka.

“Bilo mi je čudno što su vrata zatvorena jer ih obično noću držimo otvorenim. Napravila sam joj doručak i pošla u kupatilo, a onda su se odjednom vrata njene sobe nekako sama odškrinula. Tada sam videla kako nepomično leži”, ispričala je očajna majka.

“Uvek ranije odem na spavanje, a ona ostane da gleda TV. Tako je bilo i te večeri. Bila je povučena, mirna i tiha, ni sa kim se nije družila ni izlazila, osim ponekad sa mnom ili sama do Zavoda za zapošljavanje. Dan ranije smo išle do oftalmologa zbog njenih naočara. Unazad dva meseca uzela je sliku oca, koji je umro pre šest godina od moždanog udara, i govorila da mu je “bolje na nebu”.

Tužna devojka na krevetu

Foto: Profimedia/ilustracija

“Žalila se na bezperspektivnost i to što živi od onoga što zaradim u pozorištu, gde sam zaposlena”, kaže majka napominjući da se Silvija dva dana ranije sama porezala po ruci i rekla da je pokušala da se ubije.

“Htela sam da pišem sveštenicima kako bi je na neki način poslali u inostranstvo i zaposlili. Ovde nemamo nikoga. Nemamo ni veza. Muž je bio vojni penzioner, a ja sam rođena kod Ploča i živimo u alternativnom stanu. Sve što smo imali srušeno je u ratu u naselju Zalik. Ne znam kako ću jedino dete da pokopam pa molim sve one koji mogu da mi pomognu. Imam porodično grobno mesto, ali ne i novac za opremu”, tužno će majka.

Inače, retki Silvijini poznanici kažu da je oduvek bila povučena, ali jako inteligentna. Tako se prisećaju da je na fakultetu imala prosek ocena 4,3, ostala je socijalno zanemarena.

About goran

Check Also

TITANSKI PITON se krio u sobi i vrebao devojčicu, mogao je da je pojede za nekoliko minuta: A onda je počela borba za život (VIDEO)

U jednoj kući na Tajlandu roditelji su u sobi svoje male ćerke otkrili džinovskog pitona ...