Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites www.bets.zone Read the reviews and compare sites to quickly discover the perfect account for you.
Home / Vijesti / Regija / Sve što Dodik radi na podjeli BiH unaprijed je dogovoreno s Izetbegovićem i Čovićem
loading...

Sve što Dodik radi na podjeli BiH unaprijed je dogovoreno s Izetbegovićem i Čovićem

Ovih dana obilježen je 9 ti januar dan manjeg BH entiteta Republika Srpska. Niko od zvaničnika Bošnjačke orjentacije nije pretjerano reagirao na to jer postoji tajni dogovor Izetbegović-Čović-Dodik o podjeli BiH i uspostavljanju nacionalnih enklava

Taj dogovor se održao prije 2 godine u jednoj kafani na putu za Pale, a od tada pa do danas sve se radi da se što više da samostalnosti RS i mogućnost za formiranje Hrvatskog entiteta.

Najveća pomoć održavanju Dodika i RS upravo je došla od Izetbegovića potpisivanjem nove tranše MMF koja je spasila RS od nestanka i ekonomskog kolapsa. Sve što je Dodik tražio Izetbegović mu je dao čak i više od toga.

Obmana koju Izetbegović i vrh SDA rade slabo je vidljiva jer se sve radi kao u ime naroda, a iza kulisa je upravo priča o enormnom bogaćenju Izetbegovića i njemu bliskih osoba. Zašto BiH treba da se podijeli??

Zato što je ostalo malo firmi i kompanija koje bi mogle da se unište i opljačkaju a ono što je već opljačkano treba da se sačuva. Najbolje će se sačuvati podizanjem tenzija i podjelom BiH na etničke enklave uz stalnu priču kako neko nekoga ugrožava i kako smo na rubu rata.

I dok se građani BiH bore za komad hljeba ova trojica terorista sve rade da tog hljeba i nema iako ga može biti. Najlakše je vladati gladnim i nepismenim narodom a dokaz je da je u zadnjih godinu dana 30 000 visokoobrazovanih i pismenih Bosanaca napustilo državu i otišlo u zemlje EU.

Nikada se narodi BiH neće osvijestiti i pogledati istini u oči jer glasaju uvjek za iste uz onu rečenicu ” Neka bolje da on krade on je naš musliman nego Dodik” i obratno . Takvi su saučesnici u uništavanju BiH.

I uistinu BiH će se podijeliti bez metka opaljenog kao što je i Referendum prošao bez bilo kakvog hapšenja i pritiska, a Dodik je za doručak pojeo i Izetbegovića i Čovića te ih napravio svojim kuririma.

Dogovor iz kafane od prije 2 godine i danas se sprovodi, a ti Bosanski čovječe gledaj i navijaj za svoje vođe koje boli briga što ti nemaš hljeba.. Kad se to desi tek onda ste postali robovi jer povratka nema pošto će svaki od ova 3 kriminalca suvereno da vlada svojom getoom.

POVEZANI ČLANAK

About goran

Check Also

IZUBIJAN PO GLAVI PA SPALJEN: Jeziv zločin kod Sjenice, mladić (32) ubijen zbog ljubomore!

SJENICA – U selu Ponorac na Pešterskoj visoravni, blizu Sjenice, danas je nadjeno beživotno telo mlađeg ...