Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites www.bets.zone Read the reviews and compare sites to quickly discover the perfect account for you.
Home / Život i Stil / Ljepota i Moda / SERGEJU NEĆE BITI DOBRO: Evo novih, BRUTALNO S*KSI fotki ćerke Lee Kiš, Instagram GORI od nje! (FOTO)
loading...

SERGEJU NEĆE BITI DOBRO: Evo novih, BRUTALNO S*KSI fotki ćerke Lee Kiš, Instagram GORI od nje! (FOTO)

Slavni srpski glumac će se dobro preznojiti ako vidi ove slike.

Kakav povratak na Instagram mlade Sare Jokić! Ćerka poznate srpske voditeljke Lee Kiš bila je prinuđena da prošle godine u jednom trenutku ugasi profil na Instagramu od brojnih izjava ljubavi i drugih, provokativnijih poruka muškaraca, a sada je sve to, na sreću samo prošlost.

Sara je odlučila da fanove i momke koji je obožavaju časti fotkama koje je napravila u Egiptu, a koje će sigurno obožavati glumac Sergej Trifunović.

Naime, on je, kako se bar priča po čaršiji, poslednjih nekoliko meseci pokušao da stupi u kontakt sa mladom Sarom, opčinjen njenim izgledom, ali mu to nije pošlo za rukom.

Kako je sa ovim fotografijama izazvala tektonske poremećaje na Instagramu, biće zanimljivo videti da li će Sergej ovog puta otići korak dalje u svojim namerama prema ćerki Lee Kiš.

About goran

Check Also

10 znakova koje vam salje vase tijelo i upozorava da niste zdravi: Obavezno pogledajte da li se pronalazite na ovoj listi!

  10 znakova koje vam salje vase tijelo i upozorava da niste zdravi: Obavezno pogledajte ...