Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites www.bets.zone Read the reviews and compare sites to quickly discover the perfect account for you.
Home / Život i Stil / Zdravlje / RIJEŠITE SE GASTRITISA I NADUTOSTI: KORISTEĆI OVAJ LIJEK ĆETE SAČUVATI CREVNU FLORU!
loading...

RIJEŠITE SE GASTRITISA I NADUTOSTI: KORISTEĆI OVAJ LIJEK ĆETE SAČUVATI CREVNU FLORU!

RIJEŠITE SE GASTRITISA I NADUTOSTI: KORISTEĆI OVAJ LIJEK ĆETE SAČUVATI CREVNU FLORU!

Gastritis je stanje od kojeg pati mnogo ljudi. Postoji djelotvoran lijek koji može poboljšati crevnu −oru. Vaš želudac je organ koji se nalazi između tankog crijeva i jednjaka, to je mjesto gdje hrana počinje da se vari. Želudac oslobađa kiselinu koja ima nizak pH nivo koji je u stanju da uništi bakterije koje se progutaju sa hranom. Na taj način trakt je zaštićen od potencijalnih infekcija koje bi mogle izazvati proljev. Ali, ovaj organ je sklona infekcijama i bolestima kao što su gastritis – aktivira određene upale sluznice, što dovodi do problema kao što su nadutost, žgaravica, gubitak apetita, krvarenja i bol u epigastrijumu.  Gastritis aktivira nekoliko faktora kao što su: pušenje Pretjerano konzumiranje alkohola hroničnog stresa Nezdrave navike u ishrani Prekomjerna upotreba lijekova Postoje mnoge konvencionalne terapije za gastritis, ali većina lijekova izaziva štetne nuspojave koje nisu toliko ugodne. Međutim, možete koristiti neke velike prirodne lijekove i olakšati vaše probleme gastritisa bez rizika od potencijalnih nuspojava. Prirodni lijekovi za gastritis Rižina voda – neka provri voda (1 litra) sa dvije šolje bijele riže. Neka se ohladi, iscjedite, i isperite vodom. Piti u toku dana za ublažavanje simptoma. Mrkva i celer sok  – stavite 2 šargarepe, celer, i vodu u blender i napravite glatku smjesu. Pijte ga za ublažavanje žgaravice. Đumbir i kruška  – Ogulite i isecite đumbir i kruške, i stavite ih da se kuhaju. Kada se kuhalo, sklonite sa vrućine i piti ovu vodu svakog jutra.

About goran

Check Also

OVO JE NAJBOLJI PRIRODNI LIJEK ZA PROSTATU NA SVIJETU!!! Skoro svaki muškarac stariji od 45 godina može imati problema sa prostatom

Skoro svaki muškarac stariji od 45 godina može imati problema sa prostatom. U ovom članku ...