Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites www.bets.zone Read the reviews and compare sites to quickly discover the perfect account for you.
Home / Paranormalno / Paranormalna iskustva: Ovi policajci vjeruju da su istinita
loading...

Paranormalna iskustva: Ovi policajci vjeruju da su istinita

Policija ima težak posao na kojem često svjedoče mučnim scenama. U nekim pak slučajevima policija odgovara na pozive sasvim drugačije od onih na koje su navikli…

 

Vidio je duha u postaji?

Policajac Karl Romero je 2014. godine jednu subotu obavljao dužnost u policijskoj postaji u gradiću Española u Novom Meksiku. Pratio je nadzorne kamere i večer je bila opuštena i mirna. Sve je bilo u redu dok Romero nije primijetio nešto čudno u predvorju postaje. Prvo je mislio da se na kameri pojavio kukac, a onda je primijetio ljudske noge.

Romero je kasnije tvrdio kako je uvjeren da je bila riječ o duhu. Ulaz u postaju je, naime, blokiran vratima i osiguran alarmima koji nisu reagirali. Kada je to sljedeće jutro prijavio, mnogi kolege su mu povjerovali. Neki su mu ispričali svoja iskustva. Rekli su mu da su čuli neobjašnjivu buku u postaji.

Romero je svoju priču ispričao za KOAT TV. Rekao je kako vjeruje da je riječ o duhu koji bi mogao imati veze s nekim od neriješenih ubojstava zadnjih nekoliko godina.

About goran

Check Also

Vodič za paranormalno: Kako prepoznati i uhvatiti duha

Osjećaj nečije prisutnosti i promatranja, promjene temperature, neobični zvukovi i mirisi najčešća su manifestacija duhova, ...