Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites www.bets.zone Read the reviews and compare sites to quickly discover the perfect account for you.
Home / Magazin / Ovih 5 poza u sek*u gotovo svaka žena PREZIRE (muškarci ih, nažalost, obožavaju)
loading...

Ovih 5 poza u sek*u gotovo svaka žena PREZIRE (muškarci ih, nažalost, obožavaju)

Novo istraživanje časopisa “Women’s Health” otkriva položaje u seksu, koje su ženama najmanje privlačne. Čitaoci časopisa su pozvani da odgovore na nekoliko pitanja o seksu. Učestvovalo je oko 1.200 čitalaca i evo rezultata.

Upozorenje: Rezultati će biti podjednako šokantni za muškarce i žene!

AdTech Ad

1. Pseća poza

pinterestNajmanje popularan položaj žena. Razlog je jednostavan: Zbog duboke penetracije, penis sve vreme pritiska matericu što je, nažalost, više bolno nego prijatno.

2. Kaubojka

pinterestNauka upozorava da u toku seksa u ovoj pozi, postoji opravdana opasnost od preloma muškog polnog organa, veća nego što je to slučaj sa ostalim pozama.

Takođe, prema istraživanju, mnoge žene se osećaju nesigurno u ovakvim pozama. Njihove grudi i stomak u prvom su planum a žensko će uvek naći neku zmaerku sopstvenom telu (opuštene grudi, salce na stomaku,…)

3. Obrnuta kaubojka

 

pinterestŽao nam je, momci – ali ni ovaj oblik ”kaubojke” nije baš prijatan i udoban ženama. Nije ni čudo!

4. Misionarska poza

pinterestČak i dobar stara misionarsk poza nije baš naročito preferirana. Očito je to da nije pogodna za podsticanje ženskog genitalnog organa na orgazam. Ako momak baš i nije naročito ”obdaren” tim pre u prilog tvrdnji da je ova poza veliki promašaj!

5. 69

pinterestOva poza dokazuje da smo isuviše lenji, čak i kada je u pitanju najuzbudljivija stvar na svetu!

Istraživanje je pokazalo da je žene smatraju prilično uznemirujućom i neprijatnom, jer ne možete da se skoncentrišete jedno na drugu, već samo na vaše genitalije.

AdTech Ad

Slobodno podelite sa nama svoje mišljenje o ovome. Ukoliko biste nešto i dodali na ovu temu, sada je trenutak!

About goran

Check Also

Zaboravite G tačku: Dirajte je ovde i svr*avaće kao luda