Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites www.bets.zone Read the reviews and compare sites to quickly discover the perfect account for you.
Home / Život i Stil / Zdravlje / OBRATITE PAŽNJU: Pozicija akne na tijelu otkriva sa kojim organom u tijelu imate problem!
loading...

OBRATITE PAŽNJU: Pozicija akne na tijelu otkriva sa kojim organom u tijelu imate problem!

OBRATITE PAŽNJU: Pozicija akne na tijelu otkriva sa kojim organom u tijelu imate problem!

Zagledajte se malo bolje u akne na svom telu, one poručuju toliko toga…

 

Akne na zadnjici pre svega ukazuju na neodgovarajući tip donjeg veša, bilo da se radi o neadekvatnoj veličini ili materijalu.

Takođe, moguće je da je vaš režim ishrane pogrešan. Probajte da nabavite udobniji donji veš i porazmislite da konsultjete nutricionistu.

jezebel.comHormoni su glavni krivac za akne na ovom delu lica. Ukoliko primetite akne na vratu ili bradi, proverite nivo šećera u krvi.

jezebel.comZa predeo oko lopatica i na ramenima možete zahvaliti visokom nivou stresa!

jezebel.comAkne u predelu dekoltea daju znak da sa sistemom za varenje nije sve u redu. Prekomerna konzumacija hladnih pića takođe može biti uzročnik!

jezebel.comAkne na laktovima pojavljuju se usled nagomilavanja mrtvih ćelija na tom delu tela, ali i usled loše cirkulacije. Uzimajte više vitamina!

jezebel.comPojava akni u predelu stomaka uzrokovana je fluktuacijama krvnog pritiska

jezebel.comLoša intimna higijena, ali i neka od seksualno prenosivih bolesti može se otkriti pojavom akni u bikini zoni.

jezebel.comUkoliko uočite akne na rukama, proverite da li ste alergični na neko od kozmetičkih sredstava koje koristite, pre svega sapun ili losion.

jezebel.comNajčešće mesto za pojavu akni jesu leđa. Javljaju se kod osoba različitih uzrasta i uzrokovane su visokim nivoom nervoze, ali i lošim varenjem. Pre svega, posetite dermatologa!

AdTech Ad

Vaši prijatelji bi sgurno voleli da saznaju zbog čega imaju akne na nekom delu tela. Otkrijte im tajnu!

About goran

Check Also

OVO JE NAJBOLJI PRIRODNI LIJEK ZA PROSTATU NA SVIJETU!!! Skoro svaki muškarac stariji od 45 godina može imati problema sa prostatom

Skoro svaki muškarac stariji od 45 godina može imati problema sa prostatom. U ovom članku ...