Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites www.bets.zone Read the reviews and compare sites to quickly discover the perfect account for you.
Home / Magazin / Film / Liam Cunningham : U Sarajevu ću ponovo piti rakiju, a i ćevapi zvuče zanimljivo
loading...

Liam Cunningham : U Sarajevu ću ponovo piti rakiju, a i ćevapi zvuče zanimljivo

Zvijezda serije “Igre prijestolja” Liam Cunningham stigao je drugi put u Sarajevo kako bi prisustvovao 22. Sarajevo Film Festivalu. U izjavi za Infoportal, irski glumac je rekao kako će ovaj put probati ćevape, te ponovo piti rakiju koja bi, našalio se, trebala biti zabranjena jer je “opasna”.

 

b_160819129

Nakon što je sletio na sarajevski aerodrom Cunningham je rekao kako je imao VIP tretman u avionu, za razliku od ranijih letova kada je, kako je rekao s osmijehom, “bio vezan lisicama”. Smatra da mu je upravo ovakav tretman i način života donijela serija “Igre prijestolja”.

“Postao sam poznat i stekao veliku slavu. To je prelijepa i neobična priča. Sada je lakše naći finansijere za filmove i glumce. ‘Igra prijestolja’ je prelijepa priča s nevjerovatnim likovima i mnogo ženskih uloga zbog čega su se gledatelji zaljubili”, rekao je Cunningham.

Ovo mu je druga posjeta Sarajevu. Prvi put je bio 2008. godine i rekao je kako je sramotno što se ranije nije vratio. Tada je obišao glavni grad BiH, mjesta ratnih stradanja i tunel. Ovaj put se odlučio jesti i uživati u našim pićima.

“Volim svu hranu i probat ću ćevape. Volim vaše tradicionalno piće rakiju. Opasna je i trebala bi biti ilegalna. Imao sam problema zbog nje”, kazao je kroz smijeh.

Dodao je kako će obavezno kupiti tradicionalne deserte jer ih njegova majka obožava.

Na 22. SFF-u Cunningham predstavlja svoj novi film “Djetinjstvo vođe” / “The Childhood of a Leader” režisera Bradyja Corbeta za koje je, kako je rekao, već sada dobio dobre kritike.

“Film je tek objavljen, ali su povratne informacije odlične. Svidio se mojim prijateljima, kritike su super i recenzije u uglednim novinama su odlične. Zadovoljan sam”, kazao je na kraju ovaj slavni glumac.

Film će biti prikazan 20. augusta u sklopu programa Specijalne projekcije u kinu Meeting Point, nakon čega će uslijediti razgovor.

 

About goran

Check Also

Zbog Ninove ćerke PLAKAO ceo “Grand”, ona pala na kolena, a onda joj je Karleuša rekla nešto što će pamtiti CEO ŽIVOT!

Sandra Rešić u poslednjoj i sepaktakularnoj emisiji pred finale u koje je prošla, načistoje izdominirala ...