Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites www.bets.zone Read the reviews and compare sites to quickly discover the perfect account for you.
Home / Nauka / Dečaku spojili otkinutu glavu, tinejdžeru smanjili p*nis, vatrogascu presadili lice! Ovo su … (VIDEO)
loading...

Dečaku spojili otkinutu glavu, tinejdžeru smanjili p*nis, vatrogascu presadili lice! Ovo su … (VIDEO)

Koliko je medicina napredovala pokazuju slučajevi zabeleženi protekle godine u kojima su bukvalno otpisani pacijenti spaseni sigurne smrti

Proteklu 2015. godinu obeležile su potpuno neverovatne medicinske priče. Sigurno se sećate da je u svetskim medijima poput eksplozije odjeknula vest da je slanina jednako štetna po zdravlje kao i cigarete, a u centru pažnje bile su i priče o štetnosti šećera.

Ipak, ovom prilikom podsetićemo vas na neke priče koje su obeležile prošlu godinu, ali bi se pre mogle svrstati pod kategoriju bizarnog.

Tako je tu priča o čoveku kojem je presađen penis, zatim priča o Kineskinji kojoj je iz glave izvađeno više od 100 larvi crva, čoveku koji je sa makazama u glavi ušetao u urgentni centar, kao i momku kojem je presađeno lice.

Uboli ga makazama u oko, on sam otišao u bolnicu

U Meksiku je početkom prošle godine zabeležen slučaj da je čovek kojem su makaze bile zarivene u oko. Džonas Asevedo Monroj (32) zadobio je povredu nakon svađe u jednom lokalu, ali ono što je potpuno neverovatno jeste da je on u svesnom stanju uprkos takvoj povredi otišao do bolnice.


Meksikanac je imao neverovatnu sreću i uspeo je da preživi.

Prva operacija smanjivanja penisa

Priča koja je takođe izazvala mnogo pažnje jesti i ona o tinejdžeru iz Amerike koji je bio podvrgnut operaciji smanjenja pen*sa

Prva operacija smanjivanja penisa u istoriji medicine obavljena je na 17-godišnjem pacijentu. Pre zahvata, njegov penis je van erekcije bio dugačak 18 centimetara, a obim mu je iznosio 25 centimetara.

Imao je oblik lopte za američki fudbal – rekli su hirurzi.

\

Zbog tog problema on nije mogao da ima seksualne odnose, ali je imao i velikih problema u svakodnevnnim aktivnostima.

Lekari detetu spojili otkinutu glavu

Džekson Tejlor koji ima samo 16 meseci, bio je sa majkom i sestrom u automobilu, kada je došlo do stravičnog sudara. Od siline udarca njegova kičma se odvojila od glave, ali na svu sreću ostao je živ.

Devojčici iz tela izvadili loptu od dlaka

Devojčica je prema rečima lekara imala takozvani Repunzelov sindrom, redak poremećaj usled kojeg osobe jedu svoju kosu.

Presadili mu celo lice

U Medicinskom centru Langun Univerziteta u Njujorku obavljena je do sada najobimnijatransplantacijalica. Plastični hirurg Eduardo Rodrigez je bivšem vatrogascu presadio lice nesrećnog bicikliste.

Izvadili mu 100 crva iz nosa

Priča o Brazilcu starom 65 godina kojem je iz glave izvađeno više od 100 crva takođe je bila jedna od čitanijih storija protekle godine.

Muškarac je patio od bolova u glavi, a lekari su ostali u potpunom šoku kada su shvatili šta je uzrok tome.

Koja od ovih priča je ostavila najsnažniji utisak na vas?

About goran

Check Also

Kakva nas zima očekuje?

Osnovne odlike kasne jeseni i zime 2016/17 Novembar Vrlo hladan početak novembra moguće rane snežne ...