Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites www.bets.zone Read the reviews and compare sites to quickly discover the perfect account for you.
Home / SPORT / Ostali Sportovi / Bolt poručio Hrvatima: Oni su divni i vole me, to mi znači…
loading...

Bolt poručio Hrvatima: Oni su divni i vole me, to mi znači…

U Zagrebu je uvijek lijepo kada dođem, uvijek je zabavno. To je mala zemlja, ali Hrvati su divni i vole me. Hvala vam na potpori, to mi puno znači, rekao je najbrži čovjek na svijetu Usain Bolt.

Jamajčanin Usain Bolt učinio je ono što nikom nikad nije uspjelo – osvojio je po tri zlata na trima Olimpijskim igrama zaredom na 100, 200 i 4×100 metara. Najavio je da će se povući nakon ovih Olimpijskih igara, ali za HRT je potvrdio da će ići godinu po godinu i tek onda odlučiti.

– Nije to bila savršena utrka, ali umoran sam pa nisam očekivao takvu pobjedu – osvrnuo se Bolt na pobjedu na 200 metara pa nastavio:

– Vidjet ćemo (hoću li se oprostiti nakon Svjetskog prvenstva 2017.). Moj trener kaže da svaka godina nosi svoje pa ćemo vidjeti što će se dogoditi.

Kada je saznao da je reporter HRT-a iz Hrvatske, Boltu je izmamio osmijeh na lice. Dva puta je bio u Zagrebu.

– U Zagrebu je uvijek lijepo kada dođem, uvijek je zabavno. To je mala zemlja, ali Hrvati su divni i vole me. Hvala vam na potpori, to mi puno znači – rekao je Bolt.

Kako i ne bi volio Zagreb. Dva puta je nastupao na Hanžeku i oba puta je pobijedio, a drži i rekord mitinga na 100 metara s vremenom 9,85 sekundi.

 

About goran

Check Also

NOVAK ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO SVET! Razlaz sa Vajdom i kompletnim stručnim štabom!

Po završetku Mastersa u Monte Karlu Novak Đoković je doneo tešku odluku – raskinuo je ...