Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites www.bets.zone Read the reviews and compare sites to quickly discover the perfect account for you.
Home / Vijesti / Regija / BIH NA NOGAMA: MILORAD DODIK PREKO FACEBOOKA UPUTIO STRAŠNU PORUKU BOŠNJACIMA I IZETBEGOVIĆU! SRPSKA ĆE BITI NEZAVISNA!
loading...

BIH NA NOGAMA: MILORAD DODIK PREKO FACEBOOKA UPUTIO STRAŠNU PORUKU BOŠNJACIMA I IZETBEGOVIĆU! SRPSKA ĆE BITI NEZAVISNA!

Na društvenoj mreži facebook nedavno je aktiviran profil pod imenom Milorad Dodik. Možda bi mnogi mislili da je šala da podatci koji stoje na profilu su upravo oni podatci koje Dodik i ima.. Prateći taj profil došli smo do strašnih poruka namijenjenih Bošnjacima u BiH.

Danas se Predsjednik RS Milorad Dodik oglasio  na svom Facebook profilu povodom Referenduma u RS kao i proslave neustavnog dana RS. On je otvoreno zaprijetio Bošnjacima da će ako budu vršili pritisak na njega i RS taj entitet da se odcijepi od BiH.  

U poruci koja je objavljena nedugo prije ovog zastrašujućeg statusa pohvalio se kako je pogazio Bakira Izetbegovića sa paradom i referendumom te da mu ovaj ništa nije smio.

Da li je riječ o neslanoj šali ili ozbiljnoj prijetnji još nije utvrđeno ali pregledom profila Milorada Dodika tačno su navedene sve njegove privatne informacije pa tako sa pravom uzimamo ovaj status za ozbiljno.

Državne institucije i policija su nemoćne da zaustave ovog tiranina koji je javno izjavio da su i Izetbegović i Čović pod njegovom komandom te da mu daju sve što želi čak i više od toga..

Bošnjaci i svi drugi koji vole BiH bi trebali biti na oprezu, a cijela država očekuje da se oglase i članovi predsjedništva BiH povodom prijetećih izjava Milorada Dodika.

About goran

Check Also

IZUBIJAN PO GLAVI PA SPALJEN: Jeziv zločin kod Sjenice, mladić (32) ubijen zbog ljubomore!

SJENICA – U selu Ponorac na Pešterskoj visoravni, blizu Sjenice, danas je nadjeno beživotno telo mlađeg ...